Kontakta oss

Det är lätt att gå vilse i djungeln med godstjocklekar och olika varianter av tältdukar. För dig som är intresserad av att köpa reklamtält, eventtält eller profiltält erbjuder vi därför alltid personlig rådgivning och service för att se till att du inte bara får ett tält med tryck, utan RÄTT TÄLT för dina behov.

Oavsett om du har frågor om tältspecifikationer, stora som små, eller övergripande frågor om leveranstider och priser är du varmt välkommen att kontakta oss!

Emma Sjöö
Kundansvarig
emma@marknadsbyran.se
Direkt: 073-518 00 01
Växel: 013-553 33

Skicka oss ett mail så kontaktar vi Er!

Namn*

E-post*

Telefonnr

Ditt meddelande

Reklamtält.se + Marknadsbyrån?

Reklamtalt.se är en del av Marknadsbyrån i Skandinavien AB. Vår affärsidé är att samla, effektivisera och förbättra våra kunders tryckproduktion genom ett komplett erbjudande av tryckproduktion (papper, expo, profilmaterial och profilkläder) med en sund prisbild och en personlig service. För våra kunder är vi ofta mer en samarbetspartner än en leverantör då vi alltid försöker maximera kundens nytta av varje enskild produkt genom vår djupgående kunskap inom hela profilområdet.

Om ni behöver trycka flera saker samtidigt är det bara att ni hör av er så får ni en offert på en helhetslösning med all produktion hos en och samma samarbetspartner.

Alternativt om ni är i krokarna kring Linköping är ni alltid välkommna in till vårt kontor för en fika!

Marknadsbyrån i Skandinavien AB
Konsistoriegatan 11A
581 02 Linköping

Orgnr: 556869-5547

www.marknadsbyran.se

 

Comments are closed.

     

Referenser